Дебар

Температура: -2°
Влажност: 93%
Атм. притисок: 32678.66 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Дебар е последно обновена на 21.11.2017 06:00Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебар

денес

21.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
-2°  | 
умерено облачно

утре

22.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
-1°  |  10°
умерено облачно

четврток

23.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
-1°  |  11°
сончево

петок

24.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  11°
претежно сончево

сабота

25.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  11°
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  11°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  10°
локални врнежи

вторник

28.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  11°
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  10°
претежно облачно