Дебар

Температура: 14°
Влажност: 59%
Атм. притисок: 32407.75 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Дебар е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебар

денес

25.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  25°
претежно сончево

утре

26.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  26°
умерено облачно

недела

27.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
11°  |  22°
облачно

понеделник

28.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
11°  |  20°
облачно

вторник

29.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
12°  |  20°
претежно облачно

среда

30.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
11°  |  22°
претежно облачно

четврток

31.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
11°  |  21°
умерено облачно

петок

01.09
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  21°
умерено облачно

сабота

02.09
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
10°  |  21°
умерено облачно

недела

03.09
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  22°
умерено облачно