Дебар

Температура: 20°
Влажност: 33%
Атм. притисок: 32441.62 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Дебар е последно обновена на 21.09.2017 16:00Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебар

денес

21.09
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  22°
претежно облачно

утре

22.09
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  18°
претежно облачно

сабота

23.09
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

24.09
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  22°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
10°  |  20°
претежно облачно

вторник

26.09
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  23°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  23°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
10°  |  23°
претежно облачно

петок

29.09
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  20°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  20°
претежно облачно