Дебар

Температура: 14°
Влажност: 59%
Атм. притисок: 32407.75 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Дебар е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебар

денес

22.02
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  25°
претежно сончево

утре

23.02
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  26°
умерено облачно

недела

24.02
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
11°  |  22°
облачно

понеделник

25.02
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
11°  |  20°
облачно

вторник

26.02
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
12°  |  20°
претежно облачно

среда

27.02
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
11°  |  22°
претежно облачно

четврток

28.02
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
11°  |  21°
умерено облачно

петок

29.02
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  21°
умерено облачно

сабота

01.03
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
10°  |  21°
умерено облачно

недела

02.03
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  22°
умерено облачно