Дебар

Температура: 19°
Влажност: 84%
Атм. притисок: 32543.21 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Дебар е последно обновена на 21.08.2017 06:00Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебар

денес

21.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
16°  |  21°
повремени врнежи

утре

22.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
14°  |  24°
претежно сончево

среда

23.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
10°  |  27°
сончево

четврток

24.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
11°  |  30°
сончево

петок

25.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
11°  |  31°
сончево

сабота

26.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
13°  |  33°
сончево

недела

27.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
15°  |  33°
сончево

понеделник

28.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
16°  |  33°
сончево

вторник

29.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
16°  |  32°
сончево

среда

30.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
15°  |  33°
претежно сончево