Дебар

Температура: 11°
Влажност: 72%
Атм. притисок: 32102.98 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Дебар е последно обновена на 18.03.2018 20:00Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебар

денес

18.03
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  17°
повремени врнежи

утре

19.03
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  15°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  13°
повремени врнежи

среда

21.03
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  11°
повремени врнежи

четврток

22.03
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
-1°  | 
снег

петок

23.03
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
-2°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
-3°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  10°
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  12°
претежно облачно

вторник

27.03
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  13°
претежно облачно