Дебар

Температура: 17°
Влажност: 50%
Атм. притисок: 32644.80 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Дебар е последно обновена на 23.03.2017 21:00Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебар

денес

23.03
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  23°
претежно облачно

утре

24.03
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  24°
претежно сончево

сабота

25.03
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  24°
умерено облачно

недела

26.03
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  22°
умерено облачно

понеделник

27.03
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  16°
претежно облачно

вторник

28.03
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  16°
умерено облачно

среда

29.03
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  19°
умерено облачно

четврток

30.03
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  19°
умерено облачно

петок

31.03
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  17°
умерено облачно

сабота

01.04
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  18°
умерено облачно