Демир Хисар

Температура: 17°
Влажност: 58%
Атм. притисок: 31425.70 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Демир Хисар е последно обновена на 29.05.2017 11:00Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисар

денес

29.05
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  21°
умерено облачно

утре

30.05
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  23°
умерено облачно

среда

31.05
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  26°
претежно сончево

четврток

01.06
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
12°  |  26°
претежно сончево

петок

02.06
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
13°  |  23°
врнежи и грмежи

сабота

03.06
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
13°  |  21°
врнежи и грмежи

недела

04.06
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
13°  |  22°
повремени врнежи

понеделник

05.06
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
14°  |  22°
умерено облачно

вторник

06.06
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
13°  |  23°
умерено облачно

среда

07.06
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
13°  |  23°
умерено облачно