Демир Хисар

Температура: 12°
Влажност: 72%
Атм. притисок: 31188.65 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Демир Хисар е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисар

денес

14.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  22°
претежно сончево

утре

15.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
10°  |  22°
умерено облачно

недела

16.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  20°
облачно

понеделник

17.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  14°
облачно

вторник

18.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  17°
претежно облачно

среда

19.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  17°
локални врнежи

четврток

20.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  16°
локални врнежи

петок

21.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  16°
умерено облачно

сабота

22.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  17°
умерено облачно

недела

23.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  16°
умерено облачно