Демир Хисар

Температура: -2°
Влажност: 66%
Атм. притисок: 31188.65 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Демир Хисар е последно обновена на 19.01.2018 04:00Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисар

денес

19.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-4°  | 
умерено облачно

утре

20.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
локални врнежи

недела

21.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-1°  | 

понеделник

22.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-5°  | 
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-5°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-3°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-4°  | 
претежно сончево

петок

26.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-3°  | 
претежно сончево

сабота

27.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-2°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-2°  | 
умерено облачно