Демир Хисар

Температура:
Влажност: 65%
Атм. притисок: 31087.06 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Демир Хисар е последно обновена на 21.03.2018 02:00Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисар

денес

21.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  11°
повремени врнежи

утре

22.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-1°  | 

петок

23.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-1°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

сабота

24.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-3°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

26.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
повремени врнежи

среда

28.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  13°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  12°
умерено облачно