Демир Хисар

Температура:
Влажност: 90%
Атм. притисок: 30782.29 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Демир Хисар е последно обновена на 21.01.2018 21:00Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисар

денес

21.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-2°  | 

утре

22.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-3°  | 

вторник

23.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-8°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-10°  | 
претежно сончево

четврток

25.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-6°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-3°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-3°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-2°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-2°  | 
умерено облачно

вторник

30.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-3°  | 
умерено облачно