Демир Хисар

Температура: 19°
Влажност: 39%
Атм. притисок: 31290.24 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Демир Хисар е последно обновена на 22.10.2017 15:00Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисар

денес

22.10
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  21°
претежно облачно

утре

23.10
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  17°
локални врнежи

вторник

24.10
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
локални врнежи

среда

25.10
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  10°
претежно облачно

четврток

26.10
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  13°
умерено облачно

петок

27.10
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-1°  |  12°
умерено облачно

сабота

28.10
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  12°
повремени врнежи

недела

29.10
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  18°
умерено облачно

понеделник

30.10
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  16°
умерено облачно

вторник

31.10
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-1°  |  15°
умерено облачно