Демир Хисар

Температура: -3°
Влажност: 90%
Атм. притисок: 31391.84 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Демир Хисар е последно обновена на 21.11.2017 07:00Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисар

денес

21.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-3°  | 
претежно сончево

утре

22.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-3°  |  10°
претежно сончево

четврток

23.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-1°  |  10°
сончево

петок

24.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  10°
умерено облачно

сабота

25.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  11°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
локални врнежи

вторник

28.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  10°
претежно облачно