Демир Хисар

Температура:
Влажност: 87%
Атм. притисок: 31425.70 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Демир Хисар е последно обновена на 24.11.2017 21:00Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисар

денес

24.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-3°  |  13°
умерено облачно

утре

25.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-1°  |  11°
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  10°
повремени врнежи

понеделник

27.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-1°  | 
локални врнежи

вторник

28.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-6°  | 
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
локални врнежи

петок

01.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
локални врнежи

сабота

02.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
претежно облачно

недела

03.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
локални врнежи