Демир Хисар

Температура: 13°
Влажност: 39%
Атм. притисок: 30816.15 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Демир Хисар е последно обновена на 18.03.2018 18:00Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисар

денес

18.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  16°
повремени врнежи

утре

19.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  10°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  11°
умерено облачно

среда

21.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
локални врнежи

четврток

22.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-1°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

23.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-4°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-5°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-1°  | 
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
претежно облачно

вторник

27.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  10°
претежно облачно