Демир Хисар

Температура:
Влажност: 75%
Атм. притисок: 30748.42 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Демир Хисар е последно обновена на 17.01.2018 14:00Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисар

денес

17.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  10°
повремени врнежи

утре

18.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-2°  | 

петок

19.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-3°  | 
умерено облачно

сабота

20.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
претежно облачно

недела

21.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
претежно облачно

понеделник

22.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-3°  | 
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-5°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-5°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-10°  | 
умерено облачно

петок

26.01
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-5°  | 
умерено облачно