Демир Хисар

Температура: 22°
Влажност: 33%
Атм. притисок: 31391.84 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Демир Хисар е последно обновена на 24.09.2017 14:00Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисар

денес

24.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  22°
локални врнежи

утре

25.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  15°
повремени врнежи

вторник

26.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  19°
умерено облачно

среда

27.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  19°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  16°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  14°
повремени врнежи

сабота

30.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  14°
претежно облачно

недела

01.10
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  16°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  18°
умерено облачно

вторник

03.10
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  19°
умерено облачно