Демир Хисар

Температура: -5°
Влажност: 89%
Атм. притисок: 30917.74 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Демир Хисар е последно обновена на 26.02.2018 00:00Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисар

денес

26.02
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-3°  |  -1°
снег

утре

27.02
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-10°  | 
умерено облачно

среда

28.02
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-14°  |  -2°
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-14°  | 
претежно облачно

петок

02.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-3°  | 
облачно

сабота

03.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
претежно облачно

недела

04.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
претежно облачно

понеделник

05.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  13°
претежно облачно

вторник

06.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  12°
претежно облачно

среда

07.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  13°
претежно облачно