Демир Хисар

Температура:
Влажност: 89%
Атм. притисок: 31391.84 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Демир Хисар е последно обновена на 23.11.2017 00:00Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисар

денес

23.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-1°  |  13°
сончево

утре

24.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  11°
умерено облачно

сабота

25.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-1°  | 
претежно облачно

недела

26.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-2°  |  10°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
локални врнежи

вторник

28.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-1°  | 
претежно облачно

среда

29.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-4°  | 
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
локални врнежи

петок

01.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
претежно облачно

сабота

02.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
претежно облачно