Демир Хисар

Температура: 10°
Влажност: 70%
Атм. притисок: 31290.24 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Демир Хисар е последно обновена на 21.09.2017 23:00Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисар

денес

21.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  18°
повремени врнежи

утре

22.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  16°
претежно облачно

сабота

23.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  19°
умерено облачно

недела

24.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  20°
умерено облачно

понеделник

25.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  16°
претежно облачно

вторник

26.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  19°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  20°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  19°
локални врнежи и грмежи

петок

29.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  15°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  15°
претежно облачно