Демир Хисар

Температура:
Влажност: 83%
Атм. притисок: 31425.70 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Демир Хисар е последно обновена на 25.11.2017 04:00Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисар

денес

25.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-3°  |  10°
претежно облачно

утре

26.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-2°  |  10°
повремени врнежи

понеделник

27.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-1°  | 

вторник

28.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-6°  | 
умерено облачно

четврток

30.11
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  10°
локални врнежи

петок

01.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  10°
локални врнежи

сабота

02.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-2°  | 
претежно облачно

недела

03.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-1°  | 
умерено облачно

понеделник

04.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
локални врнежи