Демир Хисар

Температура: 17°
Влажност: 41%
Атм. притисок: 31357.97 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Демир Хисар е последно обновена на 23.08.2017 10:00Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисар

денес

23.08
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  25°
сончево

утре

24.08
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  25°
сончево

петок

25.08
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  28°
сончево

сабота

26.08
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
13°  |  29°
сончево

недела

27.08
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
14°  |  30°
сончево

понеделник

28.08
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
14°  |  30°
сончево

вторник

29.08
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
15°  |  29°
претежно сончево

среда

30.08
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
13°  |  29°
претежно сончево

четврток

31.08
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
14°  |  28°
сончево

петок

01.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
13°  |  28°
сончево