Демир Хисар

Температура: -4°
Влажност: 90%
Атм. притисок: 30917.74 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Демир Хисар е последно обновена на 26.02.2018 02:00Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисар

денес

26.02
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-5°  |  -1°
снег

утре

27.02
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-7°  | 
претежно облачно

среда

28.02
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-11°  |  -3°
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-13°  | 
претежно облачно

петок

02.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-3°  | 

сабота

03.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
претежно облачно

недела

04.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

05.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  10°
претежно облачно

вторник

06.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  11°
претежно облачно

среда

07.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  13°
претежно облачно