Демир Хисар

Температура:
Влажност: 71%
Атм. притисок: 31222.52 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Демир Хисар е последно обновена на 18.12.2017 15:00Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисар

денес

18.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-1°  | 
облачно

утре

19.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-3°  | 
претежно облачно

среда

20.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-7°  |  -1°
претежно сончево

четврток

21.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-9°  |  -1°
претежно сончево

петок

22.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-10°  | 
умерено облачно

сабота

23.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-7°  | 
умерено облачно

недела

24.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-5°  | 
умерено облачно

понеделник

25.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-5°  | 
сончево

вторник

26.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-3°  | 
претежно сончево

среда

27.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-7°  | 
умерено облачно