Демир Хисар

Температура: 17°
Влажност: 47%
Атм. притисок: 31188.65 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Демир Хисар е последно обновена на 21.09.2017 16:00Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисар

денес

21.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  18°
повремени врнежи

утре

22.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  16°
претежно облачно

сабота

23.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  19°
умерено облачно

недела

24.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  20°
умерено облачно

понеделник

25.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  16°
претежно облачно

вторник

26.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  19°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  20°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  19°
локални врнежи и грмежи

петок

29.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  15°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  15°
претежно облачно