Демир Хисар

Температура:
Влажност: 74%
Атм. притисок: 31222.52 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Демир Хисар е последно обновена на 18.12.2017 13:00Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисар

денес

18.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-1°  | 
облачно

утре

19.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-6°  | 
умерено облачно

среда

20.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-8°  |  -1°
претежно сончево

четврток

21.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-11°  |  -2°
претежно сончево

петок

22.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-10°  | 
умерено облачно

сабота

23.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-6°  | 
умерено облачно

недела

24.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-5°  |  -1°
умерено облачно

понеделник

25.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-6°  | 
умерено облачно

вторник

26.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-3°  | 
претежно сончево

среда

27.12
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
-7°  | 
умерено облачно