Демир Хисар

Температура: 12°
Влажност: 72%
Атм. притисок: 31188.65 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Демир Хисар е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисар

денес

30.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  22°
претежно сончево

утре

31.03
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
10°  |  22°
умерено облачно

недела

01.04
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  20°
облачно

понеделник

02.04
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  14°
облачно

вторник

03.04
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  17°
претежно облачно

среда

04.04
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  17°
локални врнежи

четврток

05.04
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  16°
локални врнежи

петок

06.04
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  16°
умерено облачно

сабота

07.04
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  17°
умерено облачно

недела

08.04
Времето во Демир Хисар - Временска прогноза за Демир Хисартемпература:
 |  16°
умерено облачно