Демир Капија

Температура: 30°
Влажност: 45%
Атм. притисок: 32543.21 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Демир Капија е последно обновена на 26.06.2017 12:00Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капија

денес

26.06
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
15°  |  37°
локални врнежи

утре

27.06
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
17°  |  33°
претежно сончево

среда

28.06
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
18°  |  33°
сончево

четврток

29.06
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
18°  |  36°
сончево

петок

30.06
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
18°  |  38°
сончево

сабота

01.07
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
17°  |  37°
сончево

недела

02.07
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
22°  |  36°
претежно сончево

понеделник

03.07
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
19°  |  30°
претежно сончево

вторник

04.07
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
16°  |  28°
претежно сончево

среда

05.07
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
16°  |  30°
претежно сончево