Демир Капија

Температура:
Влажност: 90%
Атм. притисок: 32136.84 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Демир Капија е последно обновена на 17.01.2018 13:00Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капија

денес

17.01
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 | 
локални врнежи и грмежи

утре

18.01
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 | 
умерено облачно

петок

19.01
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-4°  |  10°
претежно сончево

сабота

20.01
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  10°
локални врнежи

недела

21.01
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

22.01
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-3°  | 
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-5°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-2°  | 
умерено облачно

петок

26.01
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-3°  | 
умерено облачно