Демир Капија

Температура:
Влажност: 89%
Атм. притисок: 32102.98 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Демир Капија е последно обновена на 24.03.2018 07:00Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капија

денес

24.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 | 
претежно облачно

утре

25.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  13°
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  13°
умерено облачно

среда

28.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  15°
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  17°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  19°
умерено облачно

сабота

31.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

01.04
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
10°  |  21°
умерено облачно

понеделник

02.04
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
10°  |  22°
умерено облачно