Демир Капија

Температура: 17°
Влажност: 51%
Атм. притисок: 32238.43 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Демир Капија е последно обновена на 17.03.2018 13:00Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капија

денес

17.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  20°
облачно

утре

18.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
10°  |  16°
повремени врнежи

понеделник

19.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  13°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  13°
повремени врнежи

среда

21.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  11°

четврток

22.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

23.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-1°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-3°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

26.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  14°
локални врнежи