Демир Капија

Температура:
Влажност: 78%
Атм. притисок: 32475.48 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Демир Капија е последно обновена на 21.03.2018 02:00Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капија

денес

21.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  13°
повремени врнежи

утре

22.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 | 

петок

23.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 | 
повремени врнежи

сабота

24.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  11°
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  11°
локални врнежи

понеделник

26.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  14°
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  13°
претежно облачно

среда

28.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  15°
претежно облачно

четврток

29.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  16°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  18°
умерено облачно