Демир Капија

Температура: 19°
Влажност: 47%
Атм. притисок: 32170.71 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Демир Капија е последно обновена на 17.03.2018 16:00Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капија

денес

17.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  19°
облачно

утре

18.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  15°
повремени врнежи

понеделник

19.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  13°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  15°
локални врнежи

среда

21.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  15°
повремени врнежи

четврток

22.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 | 
локални врнежи

петок

23.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-2°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-4°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  10°
локални врнежи

понеделник

26.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  13°
локални врнежи