Демир Капија

Температура:
Влажност: 85%
Атм. притисок: 32780.26 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Демир Капија е последно обновена на 21.11.2017 07:00Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капија

денес

21.11
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 | 
претежно сончево

утре

22.11
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  11°
умерено облачно

четврток

23.11
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-1°  |  13°
сончево

петок

24.11
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  13°
претежно сончево

сабота

25.11
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  11°
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  14°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  11°
локални врнежи

вторник

28.11
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  11°
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  12°
претежно облачно