Демир Капија

Температура: 20°
Влажност: 37%
Атм. притисок: 32814.12 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Демир Капија е последно обновена на 23.09.2017 12:00Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капија

денес

23.09
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  23°
претежно сончево

утре

24.09
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  24°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
12°  |  22°
облачно

вторник

26.09
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
10°  |  21°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
11°  |  22°
локални врнежи

четврток

28.09
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
12°  |  21°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
11°  |  20°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  20°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
10°  |  22°
умерено облачно