Демир Капија

Температура: -1°
Влажност: 94%
Атм. притисок: 32373.89 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Демир Капија е последно обновена на 26.02.2018 00:00Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капија

денес

26.02
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-1°  | 
снег

утре

27.02
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-5°  | 
умерено облачно

среда

28.02
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-8°  | 
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-15°  | 
умерено облачно

петок

02.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 | 
локални врнежи

сабота

03.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 | 
претежно облачно

недела

04.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 | 
претежно облачно

понеделник

05.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  11°
претежно облачно

вторник

06.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  15°
претежно облачно

среда

07.03
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  15°
претежно облачно