Демир Капија

Температура: -1°
Влажност: 90%
Атм. притисок: 32509.34 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Демир Капија е последно обновена на 20.01.2018 04:00Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капија

денес

20.01
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-1°  |  10°

утре

21.01
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

22.01
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-2°  | 

вторник

23.01
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-3°  | 
претежно сончево

четврток

25.01
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-3°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-2°  | 
претежно сончево

сабота

27.01
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-2°  | 
умерено облачно