Демир Капија

Температура:
Влажност: 77%
Атм. притисок: 32644.80 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Демир Капија е последно обновена на 22.10.2017 04:00Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капија

денес

22.10
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  25°
умерено облачно

утре

23.10
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  17°
локални врнежи и грмежи

вторник

24.10
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  13°
локални врнежи

среда

25.10
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  15°
претежно облачно

четврток

26.10
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  16°
умерено облачно

петок

27.10
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  18°
претежно сончево

сабота

28.10
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  13°
умерено облачно

недела

29.10
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  21°
умерено облачно

понеделник

30.10
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  17°
умерено облачно

вторник

31.10
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  16°
умерено облачно