Демир Капија

Температура:
Влажност: 93%
Атм. притисок: 32814.12 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Демир Капија е последно обновена на 25.11.2017 04:00Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капија

денес

25.11
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  11°
претежно облачно

утре

26.11
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  13°
локални врнежи

понеделник

27.11
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

28.11
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-1°  | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-6°  | 
умерено облачно

четврток

30.11
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  11°
повремени врнежи

петок

01.12
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  12°
локални врнежи

сабота

02.12
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  12°
претежно облачно

недела

03.12
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  11°
умерено облачно

понеделник

04.12
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 |  11°
умерено облачно