Демир Капија

Температура:
Влажност: 94%
Атм. притисок: 32610.94 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Демир Капија е последно обновена на 18.12.2017 15:00Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капија

денес

18.12
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
 | 
локални врнежи

утре

19.12
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-1°  | 
умерено облачно

среда

20.12
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-4°  | 
сончево

четврток

21.12
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-6°  | 
претежно сончево

петок

22.12
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-7°  | 
претежно сончево

сабота

23.12
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-3°  | 
умерено облачно

недела

24.12
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-2°  | 
умерено облачно

понеделник

25.12
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-2°  | 
претежно сончево

вторник

26.12
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-2°  | 
претежно сончево

среда

27.12
Времето во Демир Капија - Временска прогноза за Демир Капијатемпература:
-2°  | 
претежно сончево