Дојран

Температура: 27°
Влажност: 45%
Атм. притисок: 33118.89 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 20.08.2017 11:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

20.08
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
17°  |  33°
сончево

утре

21.08
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
20°  |  28°
претежно облачно

вторник

22.08
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
18°  |  28°
претежно сончево

среда

23.08
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
13°  |  30°
сончево

четврток

24.08
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
14°  |  31°
сончево

петок

25.08
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
15°  |  30°
сончево

сабота

26.08
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
17°  |  31°
сончево

недела

27.08
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
17°  |  33°
сончево

понеделник

28.08
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
18°  |  33°
сончево

вторник

29.08
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
19°  |  33°
сончево