Дојран

Температура:
Влажност: 86%
Атм. притисок: 33152.76 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 19.02.2018 05:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

19.02
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
локални врнежи

утре

20.02
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
локални врнежи

среда

21.02
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
локални врнежи

четврток

22.02
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
локални врнежи

петок

23.02
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  11°
повремени врнежи

сабота

24.02
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  10°
локални врнежи

недела

25.02
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

26.02
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
претежно облачно

вторник

27.02
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-1°  | 
претежно облачно

среда

28.02
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
претежно облачно