Дојран

Температура:
Влажност: 85%
Атм. притисок: 32610.94 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 24.03.2018 07:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

24.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  10°
повремени врнежи

утре

25.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  13°
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  13°
умерено облачно

среда

28.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  15°
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  17°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  19°
умерено облачно

сабота

31.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

01.04
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
11°  |  20°
умерено облачно

понеделник

02.04
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
10°  |  22°
умерено облачно