Дојран

Температура:
Влажност: 60%
Атм. притисок: 32949.57 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 20.01.2018 16:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

20.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
локални врнежи

утре

21.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

22.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
локални врнежи

вторник

23.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-2°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-2°  | 
претежно сончево

четврток

25.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-2°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-3°  | 
претежно сончево

сабота

27.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
умерено облачно