Дојран

Температура: 15°
Влажност: 61%
Атм. притисок: 32610.94 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 18.03.2018 04:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

18.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
11°  |  17°
локални врнежи и грмежи

утре

19.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
10°  |  15°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  16°
повремени врнежи

среда

21.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  15°
повремени врнежи

четврток

22.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  10°

петок

23.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 

сабота

24.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  11°
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  13°
локални врнежи

вторник

27.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  15°
локални врнежи