Дојран

Температура:
Влажност: 72%
Атм. притисок: 32610.94 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 17.01.2018 15:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

17.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
локални врнежи

утре

18.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
локални врнежи

петок

19.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-2°  | 
сончево

сабота

20.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  11°
локални врнежи

недела

21.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

22.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-2°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-2°  | 
претежно сончево

петок

26.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-1°  | 
умерено облачно