Дојран

Температура:
Влажност: 94%
Атм. притисок: 32983.44 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 22.03.2018 10:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

22.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
повремени врнежи

утре

23.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  11°
повремени врнежи

сабота

24.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  10°
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  11°
локални врнежи

понеделник

26.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  13°
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  15°
претежно облачно

среда

28.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  16°
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  17°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  19°
умерено облачно

сабота

31.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  20°
умерено облачно