Дојран

Температура:
Влажност: 87%
Атм. притисок: 33322.08 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 24.11.2017 21:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

24.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  13°
претежно сончево

утре

25.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  12°
претежно облачно

недела

26.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  14°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

28.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-3°  | 
умерено облачно

четврток

30.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  11°
повремени врнежи

петок

01.12
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  15°
локални врнежи

сабота

02.12
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  11°
локални врнежи

недела

03.12
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  12°
повремени врнежи