Дојран

Температура:
Влажност: 76%
Атм. притисок: 33322.08 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 21.11.2017 07:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

21.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  10°
претежно сончево

утре

22.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  13°
умерено облачно

четврток

23.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  15°
сончево

петок

24.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  14°
претежно сончево

сабота

25.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  13°
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  13°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  12°
локални врнежи

вторник

28.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  10°
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  12°
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  12°
претежно облачно